Budinca cu legume

de rena in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2014 | 56782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr dovlecei
  • un ardei mare
  • 2 morcovi
  • patrunjel si marar
  • 6 oua
  • o cutie de branza crema
  • 200 gr.branza rasa emmental
  • 100 gr.ulei de masline
  • 150 gr.faina
  • 1\2 plic praf de copt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu legume:

Spalam si curatam legumele.

Dovleceii ii dam pe razatoare si presaram cu putina sare si lasam cateva min.apoi ii stoarcem bine de zeama.

Intr-un lighean punem dovleceii,morcovul ras,ardeiul tocat cubulete mici,patrunjelul si mararul tocat marunt.

In alt lighean batem ouale adaugam branza crema,uleiul si faina cernuta cu praful de copt.

Amestecam cu legumele si branza rasa punem sare si piper dupa gust.

Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam sa se rumineasca pe deasupra la foc moderat.

Lasam sa se raceasca si portionam.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu piept de pui